Mjesečni sastanak i predavanje 4.7.2022.

Cijenjeni članovi ISACA CC,

želimo vas obavijestiti da će se mjesečno predavanje održati u ponedjeljak, 4.7.2022. s početkom u 17:30 sati putem Microsoft Teams platforme. Pristupni podaci su poslani članovima putem elektroničke pošte.

Predavanje će održati Tonći Kaleb, a detaljnije informacije o predavanju možete pronaći u nastavku:

Tema predavanja:Novi ISACA certifikacijski programi i treninzi
Predavač: Tonći Kaleb
Kratko o predavačima:Tonći je bio IT-evac koji je prešao na drugu stranu stola – prvo u osiguranje kvalitete, pa reviziju, kontinuitet poslovanja, odnedavno u zaštitu podataka…
Radio je za brojne tvrtke, uključujući Ericsson i banke-članice Société Générale, Intesa Sanpaolo i OTP Grupe.Certificirani je PECB ISO 22301 Lead Implementer i ISO/IEC 27001 Lead Auditor. Ima ISACA-ine CISA, CISM, CRISC i CDPSE certifikate, za koje je akreditirani trener.Živi i radi u Splitu, a u slobodno vrijeme voli filmove, nogomet i kafiće na plaži.
Detaljnost prezentacije:Osnovno – info o novim ISACA-inim certifikacijama (ITCA, CET) i nedavnim izmjenama CISM programa
Kratak opis predavanja (do 1000 znakova):Predavanje će dati kratak prikaz aktualnih trendova te novih certifikacijskih programa ITCA i CET kojima ISACA prati te trendove.Nadalje, prokomentirati će(mo) nedavne izmjene CISM certifikacijskog programa i ispita. Ujedno ćemo najaviti trening za polaganje CISM ispita kojeg će(mo) održati u rujnu, kao i druge teme i predavanja koje planiramo provesti do kraja 2022. godine.
Ključne riječiITCA, CET, CISM, trening, predavanja
Ciljano trajanje predavanja (bez vremena za pitanja članova)60 min
Ciljani datum predavanja04.07.2022 @ 17:30 via TEAMS