Mjesečni sastanak 08.11.2021.

Sljedeće predavanje održat će Igor Vujičić, a detaljnije informacije o predavanju možete pronaći u nastavku:

Tema predavanja:Kako IT reviziju vide poslovni korisnici i menadžment
Predavač:Igor Vujičić
Kratko o predavačima:Igor Vujičić već više od 18 godina radi na različitim poslovima revizije, revizije informacijskih sustava i informacijske sigurnosti.Iskusan konzultant s više od 18 godina profesionalnog iskustva u savjetodavnim uslugama u području revizije, interne revizije, revizije informacijskih sustava, informacijskoj sigurnosti i poslovnom upravljanju. Savjetodavno i revizorsko iskustvo u gotovo svim industrijama i sektorima: financijski sektor, telekom sektor, javni sektor, udruge, korporativni sektor, charity, s fokusom na poslovno upravljanje, poslovne procese i informacijsku sigurnost.
Zadnjih 5 godina Igor vodi vlastitu tvrtku za profesionalne usluge u području poslovnog savjetovanja fokusiran na poslovno upravljanje, poslovne procese i informacijsku sigurnost.
Detaljnost prezentacije:Detaljno- o ljudima, procesima i tehnologiji
Kratak opis predavanja (do 1000 znakova):Predavanje će opisati pogled i perspektivu na reviziju informacijskih sustava i sigurnosti iz perspektive – poslovnih korisnika i menadžmenta. Uzet ćemo trenutak i odmaknuti se od našeg redovitog posla revizije i identifikacije rizika i sagledati kako reviziju informacijskih sustava, rizike informacijskih tehnologija i sigurnosti vide i trebaju krajnji korisnici, poslovni odjeli i viši menadžment.Prezentacija će sumirati zahtjeve i motive koji uopće pokreću reviziju informacijskih sustava. Kroz predavanje ćemo dati prijedlog kako pristupiti pripremi i ‘prodaji’ angažmana revizije informacijskih sustava i kako donesti koristi i unaprjeđenje za organizaciju.Cilj predavanja je podići svijest i važnost komunikacije u procesu revizije informacijskih sustava, kao i prilagoditi rad i rezultate revizije informacijskih sustava da ih krajnji korisnici razumiju i koriste u svojem svakodnevnom poslovanju.
Ključne riječiInterna revizija, revizija informacijskih sustava, kibernetička sigurnost, upravljanje procesom revizije 
Ciljano trajanje predavanja (bez vremena za pitanja članova)60 min. 
Ciljani datum predavanja08.11.2021. @ 17:30 via ZOOM

I ovaj mjesec smo, radi situacije s COVID-19 pandemijom, odlučili održati mjesečno predavanje putem Zoom platforme. Pristupni podaci su poslani članovima putem elektroničke pošte.