ISACA pripremni tečaj (CDPSE)

Cijenjeni članovi ISACA CC,

zaštita podataka i privatnosti predstavlja veliki izazov na globalnoj razini, posebice zbog kroničnog manjka stručnjaka koji se mogu uspješno nositi s tehničkim i GRC aspektima tih izazova. ISACA je prepoznala potrebu i napravila program Certified Data Privacy Solutions Engineer (CDPSE) koji uključuje i tehničke i GRC aspekte. Po tome izuzetno aktualnom programu hrvatska ISACA CC organizira pripremni webinar za polaganje CDPSE ispita u terminu 3-6.4.2023 (pon-čet, 4 dana) okvirno od 8:00 do 15:00 s pauzama, u online formatu (MS Teams).

Više informacija o CISA certifikatu možete pronaći na poveznici: CDPSE Certification | Certified Data Privacy Solutions Engineer | ISACA

Ovisno o prijavama i u dogovoru s polaznicima, postoji mogućnost pomicanja termina.

Trening će voditi naš ISACA-akreditirani trener, po službenom ISACA CDPSE programu. Predavanja (uključivo objašnjenja i komentari) će biti na hrvatskom jeziku, popraćena s ispit-like pitanjima na engleskom jeziku.

Polaznici će materijale (slajdove) dobiti prije početka treninga.

Cijena pripremnog webinara je 1000 EUR-a po polazniku. Za grupe (više polaznika iz iste firme) i pojedince kojima webinar ne plaća firma odobriti ćemo popust (molimo pošaljite nam upit).

(Pred)računi i uplate će ići preko preko ISACA CC (URKIS).

Molimo zainteresirane – buduće certificirane stručnjake za zaštitu podataka i privatnosti – da se prijave do 16.3.2023 kako bismo im na vrijeme izdali predračune i pripremili materijale.

Za dodatni info molim vas pošaljite upit na isaca@isaca.hr

Molimo vas proslijedite info/najavu treninga vašim potencijalno zainteresiranim koleg(ic)ama.